Cautatine aici :

Photobucket

Cum alegem un fotograf de nunti?

Alegerea unui fotograf de nunta este considerata ceva optional pana este prea tarziu, adica pana cand vedeti ce fotografii ati primit de la nunta voastra.Se face in primul rand pe baza imaginilor prezentate (portofoliu). Acesta poate fi atat un site de Internet, cat si un set de fotografii pe care le vedeti in cadrul intalnirii preliminare.

In masura posibilitatilor ar fi bine sa vedeti imaginile de la o nunta completa, nu numai selectia celor mai reusite imagini realizate de fotograful de nunti in toata cariera sa.

Apoi va trebui sa lamuriti pe deplin aspectele financiare, cat timp sta fotograful la nunta, ce primiti, si cat dureaza de la nunta pana la livrarea materialelor finale.

Ce veti gasi pe piata
Piata de fotografie din Romania nu este inca pe deplin formataatat din cauze economice cat si datorita perceptiei pe care o au potentialii clienti despre fotografie, cum ca poate fi facuta oricum si de catre oricine.

Bineinteles, aceasta impresie dureaza pana la receptionarea imaginilor realizate de un fotograf insuficient de bine ales.